Over mij

Het gezicht achter Comfy & Cosy

Ik ben Lisa, 31 jaar en woonachtig in Roelofarendsveen. Misschien ken je mij al door mijn blog Crohn & ik, een blog over mijn leven met de ziekte van Crohn. Een chronische ziekte, iets wat niet meer over gaat.

Sinds ik chronisch ziek ben, heb ik regelmatig slechte dagen. Dagen dat ik moe ben, pijn heb en heel snel overprikkeld kan zijn. Van die dagen dat je het liefst onder een deken kruipt en hoopt dat het heel snel voorbij is.

De afgelopen jaren heb ik ontdekt wat mij helpt om een slechte dag door te komen en om het wat aangenamer te maken.
Zacht, warm, knus en comfortabel. Dat zijn de belangrijkste woorden. En daar staat Comfy & Cosy ook voor!

Mijn missie

Ik wil door middel van Comfy & Cosy iedereen helpen die een slechte dag heeft. Slechte dagen zijn al niet leuk en je wilt dat die zo snel mogelijk weer weggaan. Alleen daar heb je geen invloed op. Waar je wel invloed op hebt, is om extra lief voor jezelf te zijn op zulke momenten. En dat kan met Comfy & Cosy

Mijn visie

Grote dekens, warme sokken, heerlijke geurkaarsen, lekker verse thee in een grote theemok en vergeet de warmwaterkruik niet. Dit zijn mijn favorieten om een slechte dag wat aangenamer te maken. Dit vind je ook terug bij Comfy & Cosy en ik weet zeker dat het jou ook gaat helpen.