5 redenen om een warmwater kruik te hebben

warmwater kruik

Het meest verkochte product uit de webshop is de warmwater kruik. En dat snap ik wel! Het is ook mijn eigen favoriete product die ik regelmatig gebruik. Om warm te worden of ik gebruik het voor mijn buikpijn en gewrichtspijn. Twijfel jij nog om een kruik aan te schaffen? Lees dan vooral dit artikel, want ik geef 5 redenen waarom jij een warmwater kruik moet hebben.

1. Pijnverlichting

Een warmwaterkruik kan helpen om pijn en spanning in spieren en gewrichten te verlichten. Bijvoorbeeld voor gewrichtspijn, rugpijn, spierpijn of menstruatiepijn. De warmte helpt de pijn verlichten. Maar wist je dat je een kruik ook kan vullen met koud water en het dan kan gebruiken voor verkoeling wat ook weer pijn verlichtend kan werken.

2. Ontspanning

Het gebruik van een kruik kan helpen om te ontspannen en te kalmeren. Het warme water kan helpen om de bloedsomloop te verbeteren en de spieren te laten ontspannen, wat kan helpen om stress en spanning te verminderen. Ook helpt het mij om even een moment voor mijzelf te creëren, een me-time moment, waardoor het ook zo voor ontspanning zorgt.

3. Comfort tijdens koude momenten

Een warmwater kruik helpt bij de koude momenten. Het warmt jou heerlijk op. Neem je kruik dan ook zeker mee je bed in tijdens de koude nachten. Het kan helpen om de slaap te verbeteren en om je lichaam warm te houden. Altijd last van koude voeten? Leg je warme kruik bij je voeten in bed en je hebt de hele nacht heerlijk warme voeten.

4. Verlichting van buikklachten

Een kruik kan helpen bij het verminderen van buikklachten. Hiervoor gebruik ik het zelf het meest. Of je nou last hebt van maagkrampen, buikpijn of gasvorming, het warme water kan de darmen ontspannen en de spijsvertering bevorderen.

5. Het heeft verschillende gezondheidsvoordelen

Het gebruik van een warmwater kruik heeft verschillende gezondheidsvoordelen. Het kan namelijk helpen om de bloedsomloop te verbeteren, het immuunsysteem te versterken en de spijsvertering te bevorderen.

Ben jij ook helemaal enthousiast geworden over de voordelen van een kruik? Bestel dan nu jouw eigen warmwater kruik in de webshop. Ik kan het je zeker aanraden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.