Zo maak jij je huis helemaal cosy

Cosy huis kaarsen aansteken

Het wordt weer steeds vroeger donker buiten. De blaadjes vallen van de bomen. Het is tijd om je huis helemaal cosy te maken. Dekens, kaarsen, grote theemokken met heerlijke thee. Dit is het seizoen om het lekker knus te maken in huis. Ben jij er al klaar voor?

Cosy

/,ko-see/ Giving a feeling of comfort, warmth and relaxation

‘s Avonds gaan de kaarsen weer aan in huis. Of het nou een heerlijke geurkaars is, een lieve wenskaars of een mooie dinerkaars. Het geeft een warm gevoel en het staat ook gewoon nog eens gezellig.

Warme cosy dekens

Naast kaarsen kunnen dekens ook absoluut niet ontbreken in huis. Lekker met een plaid op de bank zitten. Warm, zacht en groot, dat zijn toch wel de eisen voor een goede deken. Zo eentje waar je heerlijk in weg kan kruipen en jou het ultieme cosy gevoel geven.

Om het plaatje af te maken, een heerlijke warme kop thee kan niet ontbreken

De kaarsjes staan aan, je deken ligt klaar op de bank. Nu nog even de waterkoker aan zetten, je favoriete theemok er bij pakken, een heerlijke smaak thee uitkiezen en wachten tot het water is gekookt. Ben je op zoek naar echt een herfstige thee? Dan kan ik je de Notendroom thee en de Boeddha thee aanraden.

Zo nu ben jij helemaal klaar voor dit cosy seizoen. Ben jij nog op zoek naar een product om jouw huis om te toveren tot een cosy huis? Neem gauw een kijkje in de webshop en bestel nog net die ene product die jij nodig hebt.

Foto’s gemaakt door Nicole den Harder

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.